Snygga sommarkläder 2022

För sommarmode, se till årets trender för bandanas, halsdukar, mössor och kepsar. Skjortor, blusar och shorts är också nyckeln. Du kan också lägga till extra höjd till din outfit med extra höga plattformssandaler. Ariana Grande, Lady Gaga, Dua Lipa och andra stjärnor har burit den här typen av sandaler. Här är några andra idéer för sommaren 2022.

Snusnäsdukar och sjalar

Som en förra säsongens är snusnäsdukar och sjalar inne även sommaren 2022. Återuppkomsten av bandanas i stilvärlden drivs av Y2K-kläder, som handlar om att bära sjalar på de mest okonventionella sätt. En scarfskjorta är ett roligt sätt att bära en scarf som avslöjar lite bar hud men ändå håller den söt och fräsch. Y2K-moderörelsen tog också tillbaka airbrush-utskrifter. Knyt en sjal runt halsen och du har den perfekta sommartäckningen. En lätt bomullssnusnäsduk i ett slående mönster kommer att fullborda denna trend.

En hårscarf är ett annat bra tillbehör för sommaren. En lång tunn halsduk, knuten runt nacken, kan bäras som pannband. Du kan bära en hårsjal på en mängd olika sätt, men det bästa alternativet är att knyta upp den. Att använda Aquage Dry Texture Finishing Spray på håret kan hjälpa till att fästa halsduken i håret. Om du vill lägga till mer textur till din scarf, prova en halsduk i satin.

Huvudbonader; hattar och kepsar

Den här säsongen är en hatt ett måste. Baseballkepsar, bucket-hattar och modifierade badmössor gjorde ett stänk på modevisningar. Men vilka är de hetaste trenderna den här säsongen? Här är några idéer för att komma igång. Och om du är osäker på vad du ska ha på dig, kan du alltid välja en av dessa klassiska stilar som aldrig går ur mode. Återigen, om du är obeslutsam om din egen stil, kommer en basebollkeps alltid att vara ett bra alternativ.

Kvinna med hatt

Om du är ett fan av baseboll kan du hitta en keps med det officiella MLB-laget. En klassisk basebollkeps är ett bra sätt att integrera ditt favoritlag i din garderob, medan en söt röd hummer är ett bra sätt att visa dina sanna färger. Den officiella MLB-webbplatsen säljer också en mängd olika basebollkepsar som säkerligen kommer att göra dig till tal om staden i sommar. De som älskar en klassisk Americana-look kanske vill prova en keps från Fendi, som är både chic och bekväm.

Skjortor och blusar

När det kommer till skjortor och blusar för sommaren är stilen inte så enkel som den låter. De nya trenderna får dig att vilja investera i några kvalitetstyger och komma ut ur garderoben! Här är några tips som hjälper dig hitta din perfekta sommarlook. Du kommer att bli snackisen i sommar! För det första, gå till draperade tyger. Draperade tyger är smickrande, romantiska och tidlösa. Rick Owens har finslipat konsten att draperat tyg i decennier och Richard Malone presenterade några vackra draperade klänningar under London Fashion Week.

Kvinna med blus

Americana-inspirerade stilar: Den här säsongens hetaste stilar hämtar inspiration från klassiska 4 juli-outfits och innehåller ränder, gingham, rutigt tryck och andra patriotiska mönster. Tänk på salsaröd, midnattsblå och klarvit, och håll dig till material som andas för ökad komfort och andningsförmåga. Sommaren 2022 modeidéer för skjortor och blusar

Shorts och kjolar

Shorts och kjolar är nu 70% rabatt. Medan jeans har varit det främsta modeplagget de senaste veckorna, är sommaren 2022 dags för kortare stilar och kjolar. Dessa är de perfekta plaggen att bära till stranden eller en regnig dag. Oavsett om du är en stadsbor eller en strandbalja är en shorts eller en kjol det rätta valet för säsongen.

Minikjolar är inte bara för petita kvinnor längre. Dessa kjolar kan bäras av vem som helst. Här är några tips som hjälper dig att få bort dem. Bär först låga jeans. Minikjolar kan vara väldigt korta eller väldigt långa. Minikjolar kan också bäras av alla oavsett höjd. Det är upp till dig att hitta ett par som fungerar med din kroppstyp och stil.

Kille med kortbyxor och sparkcykel

Skor och sandaler

Om du vill bära de senaste skotrenderna i sommar, överväg att anamma en av de hetaste stilarna – gladiatorsandalen. Inspirerade av indie sleaze-rörelsen finns dessa sandaler nu tillgängliga i en version med minimal snörning. Oavsett om du ska på brunch eller till mataffären kommer du att kunna bära dessa hela dagen lång. Och om du vill piffa upp din vardagliga ensemble är vävda bursandaler ett utmärkt val. Du kan kombinera dem med en skjorta med knappar och ett par baggy jeans för en elegant look.

Skor sneakers

Även om sommarmode handlar om avkoppling och avslappnad livsstil, kan du fortfarande visa lite stil genom att ta dig till dina favoritsandaler och skor. Du kan välja ett par träskor som påminner dig om din italienska nonna. Eller så kan du välja sandaler med snörning som kan knytas på olika sätt. Möjligheterna är oändliga, och du kommer definitivt att sticka ut på en fest i dessa sandaler i sommar.

Rekommenderade inlägg