Snygga strumpor till pojkvännen

Av någon oklar anledning har vissa pojkvänner ett ointresse av vad de bär under sina kläder. Det är som om att de inte märker att det är hål i strumporna eller att resåren har släppt i kalsongerna. Min Nicklas hade också den inställningen när vi träffades men nu har vi hittat ett bra ställe på nätet där vi kan köpa billiga och snygga strumpor. Där är utbudet STORT.

Känslan som ger självförtroende

JHNSport.se är en riktigt smart online butik som säljer storpack strumpor till både killar och tjejer. Eftersom jag redan har koll på vad jag gillar att ha på mina fötter är det framför allt Nicklas som blivit förälskad i deras coola och roliga strumpor. Han trodde aldrig att han skulle få sånt självförtroende av snygga strumpor. Det sitter i känslan, har jag sagt till honom, det tycker att han är riktigt gullig.

Ny energi

Sedan Nicklas har blivit medveten om sina underkläder och dagligen lägger ner cirka fem minuter på att välja ”rätt” strumpor har han också fått ny energi och folk kommenterar också ofta den. Han tycker själv att det handlar om känslan av att bry sig om sig själv och att göra medvetna val. Vi har köpt hem olika modeller, olika längder och olika mönster och färger för optimal matchning.

Rekommenderade inlägg